AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden lahana toplamak

Kahve falında bahçeden lahana toplamak

Kahve falında bahçeden lahana toplamak hasta olanın da iyileşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, büyük tartışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana bahçesi görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, daha çok iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede lahana görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara lahana toplamak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahana topladığını görmek şansın ve bahtın da açılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında lahana toplamak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir