AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede lahana görmek

Kahve falında bahçede lahana görmek

Kahve falında bahçede lahana görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kararlar alacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine yorulur.

Kahve falında bahçede lahana gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına inanılır.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana bahçesi görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, hasret çekenlerin buluşacağına işarettir.

Kahve falında bahçede lahana görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında lahana çorbası içmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana marul görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine yorulur.

Kahve falında lahana tohumu görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir