AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lahana almak

Kahve falında yeşil lahana almak

Kahve falında yeşil lahana almak ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sözünde duracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil lahana almak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil lahana toplamak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil lahana almak kazancında bereketin artacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil lahana görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil lahana yemek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada lahana görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hayra ve esenliğe yorulur.

Kahve falında ekili lahana görmek hayatın yoluna gireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana almak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir