AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lahana görmek

Kahve falında yeşil lahana görmek

Kahve falında yeşil lahana görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Kahve falında yeşil lahana almak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana bahçesi görmek sevineceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil lahana görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında yeşil lahana yemek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil lahana toplamak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana dolması yapmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında kara lahana dolması görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, rahatlığa ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir