AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede kara lahana görmek

Kahve falında bahçede kara lahana görmek

Kahve falında bahçede kara lahana görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bahçede kara lahana gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kara lahana dolması görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana almak hayırlı kazançlar elde edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kara lahana görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarması görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana yemek maddi kayba uğrayacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir