AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek itibar edineceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, karalar bağlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kuru fasülye gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında kuru fas görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, kafasının boşalacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek kendisine olan güvenin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru fasülye ekmek tövbelerinin karşılık bulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir