AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasülye pilav yemek

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek hak yolunu tutacağına, kolaylık sağlayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek gördüyseniz:

  • Bir ilişki zaman içinde hayatınızda fark yaratabilir.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fas görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında kuru fasülye ekmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek üzüntülü günler yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında kara fatma yemek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir