AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, aralarından su sızmayacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik öneriler, teklifler veya hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında kuru fasülye ekmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, canının sağ olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru fas görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında faişelik yapmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, geçimin kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kara fatma yemek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir