AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, gergin olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek düzeninin sarsılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil taze fasülyeler görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında kara fatma yemek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulur.

Kahve falında fast food yemek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir