AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taze fasülyeler görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek bazı kayıplar olabileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında faişe olduğunu görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, razı geleceğine delalet eder.

Kahve falında fatima anayı görmek amacına ulaşmayı başaracağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fas ülkesini görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir