AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fas görmek

Kahve falında kuru fas görmek

Kahve falında kuru fas görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bütçesinin daralacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru fas gördüyseniz:

  • Diğerleri isteklerinize ulaşmanızı sağlayabilmek için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır.

Kahve falında kuru fasülye ekmek yeni bir şehre yerleşileceğine, işinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek sevdiğini söyleyeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fas görmek karamsar olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında facebookta konuşmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kara fatmalar görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir