AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasülye ekmek

Kahve falında kuru fasülye ekmek

Kahve falında kuru fasülye ekmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, kalp kıracağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fasülye ekmek gördüyseniz:

  • Belli jestler söz konusu olabilir ya da borçlar ödenebilir.

Kahve falında kuru fasülye ekmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işarettir.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında kuru fas görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek şansının hep açık olacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara fatma yemek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında evde kara fatma görmek azap çektiğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir