AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, insanlara yol göstereceğine, çok hayırlı insan olunacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kuru fasülye tanesi gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Kahve falında kuru fasülye tanesi görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru fasülye ekmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, ağlayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru fas görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasülye pilav yemek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fatma annemizi görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fatma ananın elini görmek en yüksek makamlara oturacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir