AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem vermek

Kahve falında kurşun kalem vermek

Kahve falında kurşun kalem vermek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem vermek gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, malların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem açmak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem satın almak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem yemek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem toplamak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurşun kalem kırmak olaylı günler geçireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir