AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurşun kalem bulmak

Kahve falında kurşun kalem bulmak

Kahve falında kurşun kalem bulmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, muradının gerçekleşeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kazancın arttırılacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem bulmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında kurşun kalem bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kurşun kalem toplamak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kurşun kalem görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem satın almak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında kurşun kalem kırmak her şeyin yenileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kurşun kalem vermek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kurşun kalem yemek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında kurşun kalem açmak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir