AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek maddi çıkmazların biteceğine, işin düzeltileceğine, kişinin rahat edeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem gördüyseniz:

  • Evinizde veya iş yerinizde sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı kurşun kalem görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kurşun kalem toplamak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem ucu görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem vermek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem satın almak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında kurşun kalem görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurşun kalem almak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir