AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk manto giymek

Kahve falında kürk manto giymek

Kahve falında kürk manto giymek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kürk manto giymek gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kürklü manto giymek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kürk manto giymek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında kürk manto giymek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir manto giymek her çalışması ile büyük ses getireceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında uzun manto giymek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kürk giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, iyi hissedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan kürkü giymek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kürk giydiğini görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir