AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk yelek giymek

Kahve falında kürk yelek giymek

Kahve falında kürk yelek giymek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında kürk yelek giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilir veya yaşadığınız kişiler ilişkilerinizi rahatlatacak adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında kürk yelek giymek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kürklü yelek görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, tüm kederinin uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kürk yelek görmek kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kürk giymek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan kürkü giymek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek ardından bu kişiye açılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kürk manto giymek hanesindeki rızkın eksileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kürk giymek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir