AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kumaş almak

Kahve falında yeşil kumaş almak

Kahve falında yeşil kumaş almak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, makama ve rızka sahip olacağına, olumsuz haberler alacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kumaş almak gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kumaş görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kumaş almak refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında ipek kumaş almak bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına alamet eder.

Kahve falında mor kumaş görmek hevesinin kursağında kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir