AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kumaş görmek

Kahve falında yeşil kumaş görmek

Kahve falında yeşil kumaş görmek gözyaşlarının dineceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kumaş gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kumaş görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kumaş almak umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek makbul olmayan işler yapacağına, malının ve parasının da artacağına işarettir.

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek sevdiğine kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kumaş görmek kazancın günden güne düşeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında desenli kumaş görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir