AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek kumaş almak

Kahve falında ipek kumaş almak

Kahve falında ipek kumaş almak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, kırgınlıkların biteceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ipek kumaş almak gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyen bir deneyim yaşamanız sizi karar vermek durumunda bırakabilir.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek işlerinde bereket olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipekli kumaş görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hastalığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek kumaş görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, acı veren kazalara alamet eder.

Kahve falında ipek kumaş görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ipek kumaş almak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek kumaş satın almak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir