AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kumaş görmek

Kahve falında mor kumaş görmek

Kahve falında mor kumaş görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, manevi mutluluğu tadacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında mor kumaş gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Kahve falında mor renk kumaş görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, mutsuz ve üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında mor kumaş görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mor renkli kumaş görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mor kumaş almak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atlas kumaş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında parlak kumaş görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kumaşlar görmek sorunsuz geçeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir