AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renkli kumaş gördüyseniz:

  • Maddi konuları ciddiye alıyor, risk almaktan kaçıyorsunuz veya kaçmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri renk kumaş görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, ailesini utandırmayacağına inanılır.

Kahve falında turuncu renk kumaş görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mor renk kumaş görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli kumaş görmek idealist davranacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renkli kumaş görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek hayattan yana keyif bulacağına, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir