AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saten kumaş görmek

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, giden birinin geri döneceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, mevkie edineceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil saten kumaş gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Kahve falında yeşil saten kumaş görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı saten kumaş görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Kahve falında saten yeşil elbise giymek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saten beyaz gecelik giymek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah saten elbise görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı saten yorgan görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi saten elbise giymek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir