AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kucaklaşacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ipek kumaş gördüyseniz:

  • Anlaşmaların üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, rızkın ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipekli kumaş görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ipek kumaş görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipek kumaş görmek maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, karısının çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ipek kumaş almak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına inanılır.

Kahve falında ipek kumaş satın almak başarı üstüne başarı kazanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir