AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk kumaş görmek

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, borçlarının ödeneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil renk kumaş gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında yeşil renk kumaş görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, ufkunun açılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli kumaş görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkte kumaş görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu renk kumaş görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli kumaşlar görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bordo renk kumaş görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk kumaş görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk kumaş görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir