AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kol çantası görmek

Kahve falında yeşil kol çantası görmek

Kahve falında yeşil kol çantası görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kol çantası gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında yeşil kol çantası görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına işarettir.

Kahve falında yeni kol çantası almak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol çantası görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol çantası bulmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kol çantası görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında kol çantasını unutmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir