AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantası bulmak

Kahve falında kol çantası bulmak

Kahve falında kol çantası bulmak fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, darda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına tabir olunur.

Kahve falında kol çantası bulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Kahve falında kol çantası bulmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kol çanta görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kol çanta görmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında mavi kol çantası almak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kol çantasının çalındığını görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kol çantası takmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil kol çantası görmek sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir