AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kol çantası görmek

Kahve falında mavi kol çantası görmek

Kahve falında mavi kol çantası görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, işlerin büyüyeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, alkış alacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi kol çantası gördüyseniz:

  • İşlerinize ya da kararlarınıza karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında mavi kol çantası görmek saygının hiç eksik olmayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına işarettir.

Kahve falında mavi kol çantası almak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kol çantası görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri kol çantası görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına yorulur.

Kahve falında kol çanta görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını unutmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan kol çantası görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kol çantası görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir