AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantası görmek

Kahve falında kol çantası görmek

Kahve falında kol çantası görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kol çantası gördüyseniz:

  • Kendinizi her konuda gereğinden fazla yoruyorsunuz.

Kahve falında beyaz kol çantası almak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi kol çantası görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kol çantası görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, düşmanından uzak olacağına inanılır.

Kahve falında siyah kol çanta görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında mavi kol çantası görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kolunda çanta görmek bunun için her gün şükredeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir