AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantasını unutmak

Kahve falında kol çantasını unutmak

Kahve falında kol çantasını unutmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerinin düşeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yolculuğa çıkmaya işarettir.

Kahve falında kol çantasını unutmak gördüyseniz:

  • Kadınlarla olan ilişkileriniz tersleşebilir.

Kahve falında kol çantasını unutmak huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında çantayı otobüste unutmak falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantayı unutmak parasının ve makamının artacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında çantayı bir yerde unutmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çantasını unutmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çantayı arabada unutmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında evde çanta unutmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında çantanı unutmak iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir