AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni kol çantası almak

Kahve falında yeni kol çantası almak

Kahve falında yeni kol çantası almak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, hanenizde bolluk olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, zor günlerin yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında yeni kol çantası almak gördüyseniz:

  • Bir yer değişikliği, durumunuzda istikrarı sağlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında yeni kol çantası almak dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni kol çantası görmek ağız tadının yerine geleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kol çantası takmak tutumlu bir yaşam süreceğine, zor durumlarda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol çanta görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mavi kol çantası görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kol çantası görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında koluna çanta taktığını görmek rahat nefes alınacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kol çantasını unutmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir