AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Kahve falında kol çantasının kaybolduğunu görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalettir.

Kahve falında çantanın kaybolduğunu görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta kaybolduğunu görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çantası kaybolmak kişinin afiyette olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çantasının kaybolduğunu görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çanta kaybolmak çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çantamın kaybolduğunu görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını unutmak kazancının her gün daha fazla artacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir