AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantasını çaldırmak

Kahve falında kol çantasını çaldırmak

Kahve falında kol çantasını çaldırmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, farklı kişilerle tanışacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki olaylar sizi fazlasıyla duygulandırabilir.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantayı çaldırmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, güzel bir hayat geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çanta çaldığını görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında para çantası çaldırmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çantadan para çalmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında çantanı çaldırmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına tabir olunur.

Kahve falında para çantasını çaldırmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çanta çaldırmak görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir