AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu kilim görmek

Kahve falında tozlu kilim görmek

Kahve falında tozlu kilim görmek kurulu düzeninin olacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tozlu kilim gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Kahve falında tozlu kilim görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yerde kilim görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kilim çalmak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında dokuma kilim görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kilim görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kilim görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet eder.

Kahve falında hasır kilim görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kilim görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir