AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilim satın almak

Kahve falında kilim satın almak

Kahve falında kilim satın almak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kilim satın almak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Kahve falında kilim satın almak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık kilim görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kilim görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işarettir.

Kahve falında desenli kilim görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kilim yıkadığını görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Kahve falında kilim yıkamak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvarda kilim görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kilim taşımak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir