AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kekik toplamak

Kahve falında yeşil kekik toplamak

Kahve falında yeşil kekik toplamak hasret kaldıklarına kavuşacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kekik toplamak gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Kahve falında yeşil kekik toplamak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kekik toplamak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin hayatının değişeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kekik görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kekik koklamak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru kekik görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında kekik içmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze kekik görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kekik istemek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir