AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik içmek

Kahve falında kekik içmek

Kahve falında kekik içmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik içmek gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Kahve falında kekik içmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, şüpheli bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekik suyu içmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kekik toplamak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kekik bitkisi görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına inanılır.

Kahve falında yeşil kekik görmek fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kekik yağı görmek niyetlendiği işlere gireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kekik çayı görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kekik yemek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir