AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik istemek

Kahve falında kekik istemek

Kahve falında kekik istemek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bazı konularda konuşulacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kekik istemek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında kekik istemek sağlık sorunlarından kurtulmaya, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kekik vermek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kekik çayı görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kekik tarlası görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik ekmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, dostlardan zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında kekik ve nane görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kekik koklamak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir