AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kekik görmek

Kahve falında yeşil kekik görmek

Kahve falında yeşil kekik görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kekik gördüyseniz:

  • Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor.

Kahve falında yeşil kekik görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kekik toplamak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nane kekik görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik ekmek artık kötü günler yaşamayacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kekik çayı görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze kekik görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Kahve falında kekik koklamak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kekik görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir