AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik toplamak

Kahve falında kekik toplamak

Kahve falında kekik toplamak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında kekik toplamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilişkinizin olumsuzluk anlamında istenmeyen boyutlara taşınma ihtimali var.

Kahve falında yeşil kekik toplamak üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kekik toplamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına delalettir.

Kahve falında kekik görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kekik yemek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kekik bitkisi görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kekik görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işaret eder.

Kahve falında nane kekik görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir