AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kekik görmek

Kahve falında kuru kekik görmek

Kahve falında kuru kekik görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sıkıntıya düşeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kekik gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle insanlarla sürtüşmeye girme eğilimindesiniz.

Kahve falında kuru kekik görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kekik toplamak hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında kekik vermek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kekik görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kekik otu görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kekik ve nane görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında kekik tarlası görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, giderileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir