AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze kekik görmek

Kahve falında taze kekik görmek

Kahve falında taze kekik görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni kapılar açılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında taze kekik gördüyseniz:

  • Aşırı sıkışık durumda olmanız mümkündür.

Kahve falında taze kekik görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında nane kekik görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kekik çayı görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kekik ekmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik istemek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kekik yemek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kekik toplamak sorunların ve sıkıntıların artacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik yağı görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir