AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kanarya görmek

Kahve falında yeşil kanarya görmek

Kahve falında yeşil kanarya görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sabrını zorlayacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kanarya gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kahve falında yeşil kanarya görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına yorulur.

Kahve falında kanarya satın almak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kanarya sesi duymak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kafeste kanarya görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, maddi olarak zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli kanarya görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında büyük kanarya görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanarya sevmek hayata karşı cesaretleneceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir