AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya satın almak

Kahve falında kanarya satın almak

Kahve falında kanarya satın almak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, kısmetinin bollaşacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanarya satın almak gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kanarya satın almak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanarya kuşu tutmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kanarya görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kanarya tutmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kanarya görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kanarya beslemek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kanarya görmek daha güçlü hale geleceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kanarya öldürmek üzüleceğine ve borçlanacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir