AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kanarya görmek

Kahve falında renkli kanarya görmek

Kahve falında renkli kanarya görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında renkli kanarya gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Kahve falında renkli kanarya görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına işaret eder.

Kahve falında iki kanarya görmek falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yolunda devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kanarya tutmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kanarya görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kanarya görmek çok iyi paralar kazanılacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kanarya sevmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına işaret eder.

Kahve falında kanarya yavrusu görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir