AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya sevmek

Kahve falında kanarya sevmek

Kahve falında kanarya sevmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanarya sevmek gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kanarya sevmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kanarya görmek bereketli yağmurlara, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına yorulur.

Kahve falında sarı kanarya yakalamak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak kişinin alım gücünün yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında siyah kanarya görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında kanarya yumurtası görmek fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında öten kanarya görmek rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kanarya görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir