AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya sesi duymak

Kahve falında kanarya sesi duymak

Kahve falında kanarya sesi duymak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanarya sesi duymak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kanarya sesi duymak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında uçan kanarya görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında öten kanarya görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işarettir.

Kahve falında yavru kanarya görmek hasret içinde kalacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iki kanarya görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kanarya görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında renkli kanarya görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına yorulur.

Kahve falında kanarya tutmak kazancınızın artacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir