AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste kanarya görmek

Kahve falında kafeste kanarya görmek

Kahve falında kafeste kanarya görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, varolan borçların ödeneceğine, rahat bir hayata başlayacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafeste kanarya gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin düzenlenmesi veya problemlerin giderilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafeste kanarya görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kanarya görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanarya kuşu tutmak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kanarya görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanarya sevmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanarya satın almak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında kanarya kuşu görmek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir