AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, geriye doğru gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşıcins ilişkilerinizde sözlerinizi kontrol altında tutmak zorundasınız.

Kahve falında yeşil kalemle yazı yazmak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalemle yazı yazmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kalemle yazı yazmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazdığınızı görmek hayatının da düzene gireceğine, son model arabaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kalemle yazı yazmak falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kalemle yazı yazmak sorunlarının sona ereceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşun kalemle yazı yazmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, donatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir